Din bilverkstad på lidingö

Nu slår vi upp portarna till vår nya verkstad belägen på Lidingö. Vår nya anläggning erbjuder kortare boknings tider och ett bredare utbud av tjänster.  Skall du boka service, diagnos, felsökning eller är du bara ute efter att uppgradera din bil med lite mer effekt och stil? Då är vi verkstaden för dig!

våra tjänster

 
foliering

Vad vill du säga med din bil? Med en foliering kan du enkelt ändra färg och design för att visa upp ditt företag eller bara glänsa med en riktigt snygg bil i din alldeles egna stil.

 
Optimering

Vi erbjuder optimering med skräddarsydda mjukvaror efter din bil och dina önskemål. Vi kan även anpassa allt efter ev tillbehör som monterats.

 

därför skall du välja oss

Bildelar

Vi säljer och monterar reservdelar samt tillbehör till konkurrens kraftiga priser och med en hög kvalité.

Verktyg

Vi använder oss enbart utav godkända och certifierade verktyg för att säkerställa maximal kvalité.

a - b

Vi erbjuder nyckelfärdiga lösningar skräddarsydda efter era behov och krav där en tekniker är med er hela vägen i projektet.

Priser

Vi erbjuder produkter och tjänster till förmånliga priser utan att kompromissa med kvalitén.

Om oss

Sidan är under produktion, mer info kommer inom kort!

öppnings erbjudande!

Just nu erbjuder vi hela 20% rabatt på samtliga tjänster fram till och med den 29 / 1 - 2020. (gäller ej reservdelar och tillbehör).

Share

kommer snart

följ våra nyheter

Håll dig uppdaterad. Följ våra sociala medier eller via epost så missar du inte våra nya spännande produkter, evenemang och tävlingar.

© Copyright Ledworks Sweden 2018 -